top of page

Uw partner voor het reinigen van tankstations 

Voor een snelle service in uw regio:

MALDEGEM 050 71 06 36

BRUSSEL 02 511 88 73

AARSCHOT 016 20 46 51 

ANTWERPEN 03 233 50 54

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

All Clean Milieutechniek is uw partner voor specialistische reiniging van tankstations. In tankstations laten auto's bandensporen, olie, vet brandstof en uitlaatgassen achter. Alles wordt vuil, dus tankstations van tijd tot tijd laten reinigen is een absolute noodzaak.

 

Wij hebben verschillende samenwerkingen lopen met brandstoffirma’s en tankstations die op ons beroep doen om hun tankstation regelmatig te reinigen. All Clean Milieutechniek is o.a. gespecialiseerd in het reinigen van brandstoftanks bij tankstations en brandstofdepots.

 

Ons team gebruikt de meest recente onderhoudsmethoden en -technieken om uw tankstation onder handen te nemen. Onze uitgebreide vloot van diverse types vrachtwagens kan alle soorten werk aan. Voor elk type job kunnen we optimaliseren qua omgeving (EX of niet), volume, functionaliteit en het al dan niet transporteren van gevaarlijke stoffen. Onze werkzaamheden bestaan uit:

 • ledigen en reinigen van koolwaterstofafscheider (KWS)

 • reinigen / onderhouden van aquadrains

 • spreaders, pompen, peilputten reinigen.

 • wegdek reinigen, vloeren reinigen, olie/vet-verwijderen.

 • reinigen van mangaten van de tanks en vulpunten

 • reinigen van peilputten / vulpunten

 • reinigen piste na overloop brandstof

 • reinigen brandstoftanks bij sanering of overname

 • ledigen en reinigen van vetafscheiders

 • reinigen van waterzuiveringsinstallaties

Grondige reiniging van uw olie-afscheiders

All Clean Milieutechniek is voorzien van alle benodigde certificeringen om deze werkzaamheden uit te voeren. Met onze moderne machines als hogedrukreinigers en hoogwerkers zijn wij de meest uiteenlopende situaties de baas. Ons team bestaat uit ervaren mensen die alle ins en outs weten. Naast de reiniging van de brandstoftanks zorgen we ook voor de administratieve afhandelingen, zoals een reinigingsattest en alle overige benodigde tankreinigingscertificaten.

Transparante kosten voor tankstations reinigen

Voor onderhoud werken we volgens vaste tarieven en rekenen wij vaste prijzen aan die tevens de inzamel- en afvaladministratie- en de verwerkingskosten omvatten. Wij berekenen daarbij dus géén voorrijkosten en manuren.

 

Bij ons worden de werkelijk ingezamelde kilogrammen olie, water en slib wat afkomstig is uit de olie-afscheider verrekend. Alle ADR/VLG voertuigen hebben een weeginstallatie. Uiteraard gebeurt dit conform de huidige wet- en regelgeving waaronder het afmelden aan het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA).

Reguliere én periodieke reiniging van tankstations

All Clean Milieutechniek beschikt over een dynamisch en multi-inzetbaar team, die voor uiteenlopende projecten zijn in te schakelen. Wij helpen klanten die een periodieke reiniging vragen, maar ook klanten die ons vandaag nog nodig hebben. Flexibiliteit is één van onze kernwaarden.


Wilt u weten wat wij u kunnen leveren op het gebied van tankreiniging? Zoekt u een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

Reiniging tankstations

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.

 

“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

 • Tankopslag

 • Bodemsanering

 • Grondwaterzuivering

 • Tankstations

 • Transportbedrijven

Enkele van onze referenties

bottom of page