top of page

Reiniging van stookolietanks

Voor een snelle service in uw regio:

MALDEGEM 050 71 06 36

BRUSSEL 02 511 88 73

AARSCHOT 016 20 46 51 

ANTWERPEN 03 233 50 54

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Snelle & grondige olietank reiniging

Door uw olietank te reinigen voorkomt u problemen door water in de olietank door condensatie of hevige regen, of vuil in de olietank. Wij hebben ruime ervaring in het reinigen van olietanks met verschillende vervuiling; onder andere crude, zware stookolie, halfzware en lichte stookolie voor particulieren en de sectoren (Petro)chemie en Tankopslag. Onze specialisten luisteren daarbij goed naar de klant. De focus ligt op doorlooptijden en veiligheids- en milieuvoorschriften. Onze werkmethode kenmerkt zich door:

  • Korte doorlooptijd

  • Lage kosten

  • Veiligheid

Professionele reiniging van olietanks

Wij zijn erkend technicus in heel België. Wanneer we een zware stookolietank reinigen, wordt eerst gecontroleerd hoeveel product er nog in de tank zit. Het mangatdeksel in de wand wordt geopend of indien de zware stookolie te hoog staat wordt er een opening gemaakt boven het vloeistofniveau. Zware stookolie dient eerst opgewarmd te worden om ze te kunnen verpompen. Dit gebeurd d.m.v. de nodige verwarmingselementen, eventueel samen met uw eigen verwarmingsinstallatie. Alvorens in de tank te gaan wordt het zuurstofgehalte gecontroleerd en indien nodig wordt er geforceerd verlucht.
 

Voor tankreiniging hebben we ADR-gekeurde combiwagens ter beschikking. Die kan zowel zuig- als spuitwerken uitvoeren. Eerst gaan we alle restvloeistoffen opzuigen om daarna met aangepaste spuitkoppen de tank onder hoge druk te reinigen. De restvloeistoffen en het spoelwater worden vervolgens afgevoerd naar een erkend verwerkingsbedrijf. Na het droog maken van de tank wordt er gecontroleerd of er lekken zijn. Uiteraard ontvangt u van ons alle benodigde reinigingsattesten.

Prijzen van olietank reiniging

Voor onderhoud werken we volgens vaste tarieven en rekenen wij vaste prijzen die tevens de inzamel- en afvaladministratie- en de verwerkingskosten omvatten. Wij berekenen daarbij dus géén voorrijkosten en manuren. Alle ADR/VLG voertuigen hebben een weeginstallatie. De werkzaamheden doen we telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

reiniging olietanks

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.

 

“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

  • Tankopslag

  • Bodemsanering

  • Grondwaterzuivering

  • Tankstations

  • Transportbedrijven

Enkele van onze referenties

bottom of page