top of page

Chemische reiniging van installaties

Voor een snelle service in uw regio:

MALDEGEM 050 71 06 36

BRUSSEL 02 511 88 73

AARSCHOT 016 20 46 51 

ANTWERPEN 03 233 50 54

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Snelle & grondige chemische reiniging

Een goed alternatief voor het reinigen onder hoge druk is chemische reiniging. Wij adviseren chemisch reinigen toe te passen op installaties die moeilijk fysiek bereikbaar zijn óf voor non-entry toepassingen. Deze wijze van reinigen wordt toegepast om door vervuiling ontstane capaciteitsverliezen in de process equipment (zoals opslagtanks, leidingen en wisselaars) ongedaan te maken.Wij hebben ruime ervaring in het reinigen van tanks met verschillende vervuiling; onder andere crudezware stookolie, etc. Wij hebben systemen ontwikkeld waardoor tanks koolwaterstofvrij gemaakt kunnen worden zonder betreding. Andere voordelen van chemisch reinigen zijn:

 • Efficiëntie (reinigingsvloeistof kan overal komen)

 • Veiligheid

 • Geen uitbouw van systemen

 • Schone tanks, leidingen en installaties én maximale uptime

 • Korte doorlooptijd

 • Lage total cost

 • Hoge productrecuperatie

Chemische reiniging: minimale downtime, veilig en snel

All Clean is gespecialiseerd in het leeg, schoon en gasvrij opleveren van productietanks, opslagtanks, zware fuel tanks, etc. Dit vereist een deskundige aanpak, daarom nemen wij de chemische reiniging graag uit uw handen. Het maximale halen uit uw installaties, rendement, energetisch, comfort, geen storingen, dat is waar All Clean bij alle klanten naar streeft.


Aan de hand van analyses en overleg worden de juiste methodes en procedures bepaald. Voor aanvang van het project maken wij een uitgebreid projectplan. Het projectplan bevat alle relevante informatie, documentatie en controlelijsten om het projectteam en de klant te informeren over de uit te voeren werkzaamheden, de risico’s en de te nemen beheersmaatregelen.

 

Uiteraard kunnen wij ook bij het chemisch reinigen het transport, de verwerking van de reinigingsvloeistof en het restproduct/ restafval voor u verzorgen.

All Clean Milieutechniek is uw specialist

All Clean is voorzien van alle benodigde certificeringen om deze werkzaamheden uit te voeren. Met onze moderne machines als hogedrukreinigers en hoogwerkers zijn wij de meest uiteenlopende situaties de baas. Ons team bestaat uit ervaren mensen die alle ins en outs weten. Zij zorgen voor een optimaal eindresultaat en werken met hoogwaardig kwalitatief materiaal.


Dit doen we door te onderhouden, op onderdeelniveau te renoveren en te upgraden, specialistische reinigingen aan te bieden en mee te denken in oplossingen binnen bestaande systemen. Afschrijven bestaat niet meer in de toekomst, levensduur verlengend onderhoud daarentegen wel.


Is er een oplossing die het werk veiliger, sneller of kosten efficiënter kan maken? Dan bedenken én maken wij die. Tegelijkertijd zetten we in op het verzamelen van informatie om uw installaties beter te laten presteren en de downtime te verlagen.

 

Wilt u weten wat wij u kunnen leveren op het gebied van tankreiniging? Zoekt u een oplossing voor een specifiek probleem? Of wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

reiniging olietanks

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.

 

“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

 • Tankopslag

 • Bodemsanering

 • Grondwaterzuivering

 • Tankstations

 • Transportbedrijven

Enkele van onze referenties

bottom of page