top of page

Reiniging van zware fuel tanks

Voor een snelle service in uw regio:

MALDEGEM 050 71 06 36

BRUSSEL 02 511 88 73

AARSCHOT 016 20 46 51 

ANTWERPEN 03 233 50 54

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Snelle & grondige fuel tank reiniging

Extra Zware Stookolie is een aardolieproduct met een hoog calorisch vermogen dat specifiek gebruikt wordt voor de verwarming van serres en industriële toepassingen. Staat er nog een zware (stook)olietank op uw terrein, die moet gereinigd of verwijderd worden? Dan heeft All Clean Milieutechniek de oplossing voor u. 

 

Zware stookolie is moeilijk te verwerken omdat ze zeer viskeus is. Veel van deze zware fuel tank installaties zijn reeds jaren buiten dienst, waardoor de zware stookolie uitgehard in de tank staat. Doordat de serpentin van de installatie niet meer werkt, kan de olie in de tank niet meer opgewarmd worden tot vloeibare olie en overgepompt worden.

 

De zware stookolie dient dus eerst opgewarmd te worden om ze te kunnen verpompen. Wij beschikken over 2 mobiele stoomunits, waarmee wij stoom (65000 kcal) in de uitgeharde olie injecteren. De stookolie wordt opgewarmd tot 65°C, wordt opnieuw vloeibaar en wordt overgepompt in één van onze vacuümwagens.

Professionele zware fuel tank reiniging

Voor het betreden van tanks en gedurende de reiniging worden zuurstofmetingen en controles uitgevoerd. Afhankelijk van de geconstateerde waarden worden extra veiligheidsmaatregelen genomen. 

 

De tank wordt grondig gereinigd waarna de afvalstromen met behulp van onze gekeurde vacuümwagens en tankopleggers opgezogen worden. Wij beschikken over de benodigde vergunningen om deze afvalstromen te vervoeren. 

Tankreiniging met attest

Na de werken ontvangt u van ons een wettelijk attest van afvoer van olierestant en van reiniging van uw tank. Onze voertuigen hebben een weeginstallatie. 

 

De werkzaamheden doen we telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

reiniging olietanks

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.

 

“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

  • Tankopslag

  • Bodemsanering

  • Grondwaterzuivering

  • Tankstations

  • Transportbedrijven

Enkele van onze referenties

bottom of page