top of page

Industriële tankreiniging

Voor een snelle service in uw regio:

MALDEGEM 050 71 06 36

BRUSSEL 02 511 88 73

AARSCHOT 016 20 46 51 

ANTWERPEN 03 233 50 54

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Professionele industriële tankreiniging

Bij een industriële reiniging kan u rekenen op onze professionele begeleiding. We hebben ruime ervaring met klanten in de raffinagesector, en brandstofopslag. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Naast het reiningen verzorgen wij het volledige traject van het ledigen en transport van vloeibaar afval, slib en oliehoudend afval. We voeren zonodig de producten voor u af, inclusief ADR. 

 

Bij het reinigen van tanks komt enig risico kijken. Maar dankzij onze opgebouwde expertise zijn wij in staat om elke tank op een veilige en efficiënte manier te reinigen. Hieronder volgt een korte opsomming: 

 • Reinigen van olietanks: zware, halfzware en lichte olietanks

 • Reinigen van olie water afscheiders

 • Reinigen van brandstofsilo's

 • Reinigen van slibputten

 • Reinigen van grondwaterzuiveringinstallaties: actiefkoolfilters / zandfilters / harsfilters

 • Reinigen van brandstoftanks: fueltanks, benzinetanks, kerosinetanks, extra lourd tanks, etc.

Efficiënte en veilige uitvoering 

In samenwerking met iemand van uw bedrijf wordt bekeken wat moet uitgevoerd worden. Bij standaardoplossingen stellen we een draaiboek op en weet u onmiddellijk hoeveel de werken kosten en wanneer ze uitgevoerd worden. Bij complexere problemen overleggen we intern voor een passende oplossing: altijd kosten- en tijdsefficiënt. Onze werkzaamheden kenmerken zich door:

 • Korte doorlooptijd 

 • Lage Kosten

 • Veilige uitvoering

Geen zorgen met de juiste vergunningen 

Wij beschikken over een groot wagenpark met onder andere vacuumwagens en hogedrukwagens. Onze ADR- zuigwagens zijn voorzien van persluchtapparatuur, gasdetectie - toestellen, etc... Vanzelfsprekend beschikken we over alle benodigde vergunningen om u van de juiste attesten te voorzien.

 

Ons team bestaat uit ervaren mensen met een grote technische kennis die u snel de juiste oplossing op maat kunnen aanreiken. We beschikken over onze eigen afdaalapparatuur dat regelmatig gekeurd wordt. Voor deze apparatuur gelden strenge veiligheidsnormen die wij volledig in acht nemen. We voeren ook hogedrukwerken van 0-400 BAR uit. Om zeker te zijn dat er geen giftige gassen in de tank zitten wordt de luchtkwaliteit altijd gecontroleerd. Zo kunnen onze vakmannen op een veilige manier te werk gaan.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

tankreiniging tankstations

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse

sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat ailles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.

 

“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

 • Tankopslag

 • Bodemsanering

 • Grondwaterzuivering

 • Tankstations

 • Transportbedrijven

Enkele van onze referenties

bottom of page