top of page

Onze vergunningen als tanksaneringsbedrijf

Wanneer u op zoek gaat naar een bedrijf om uw tank te laten saneren of reinigen, is het belangrijk dat deze de juiste verguningen en attesten heeft. All Clean Milieutechniek bvba beschikt over alle nodige vergunningen, zowel voor particulieren als industriële tanksanering. Wij hebben alles in eigen beheer en zijn daardoor niet afhankelijk van onderaannemers. Hieronder vind u een overzicht van al onze vergunningen en attesten. 

1

Attest tanktechnicus

All Clean Milieutechniek bvba is in het bezit van een eigen tanktechnicus, onder een eigen SV nummer. Tankkeuringen laten echter wij extern uitvoeren, omdat wij het deontologisch niet correct vinden om zelf tanks te keuren, dit is bedrog! Je kan niet je eigen rechter spelen. All Clean Milieutechniek bvba kiest ervoor om zich te laten controleren door externe organisaties.

2

Attest tanktechnicus

All Clean Milieutechniek bvba heeft een externe milieucoördinator in dienst. Deze ziet erop toe dat ons afvalbeheer correct en via de juiste vergunningen verloopt, conform de huidige wetgevingen

3

Kwaliteitsborgingscertificaat

All Clean Milieutechniek bvba is in het bezit van het door OVAM verplichte kwaliteitscertificaat, kortweg het KBS. Dit systeem is in 2018 in het leven geroepen om de kwaliteit en de tracibility van afvalbeheer te kunnen controleren.

4

Resultatenrekening

All Clean Milieutechniek bvba houdt er een open boekhouding op na. Wij draaien 2.000.000€ omzet in tankcleaning, Dit maakt ons 1 van de grootste spelers op de markt.

5

VCA certificaat

Om zowel de veiligheid bij de particulier, als op de grotere werven te garanderen, is All Clean Milieutechniek bvba VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat elke werknemer in het bezit is van een attest betreffende veiligheid op de werf en dat wij ons, als vennootschap, dienen te houden aan alle regelgeving en dat wij hierop gecontroleerd worden!

6

Vergunningen OVAM

Wij zijn vergund om in heel Vlaanderen te werken. OVAM erkenningsnr. 10441/1

7

Vergunning BIM

Wij zijn vergund om in heel het Brussels Gewest te werken. BIM erkenningsnr. 016/01/DD

8

Vergunning OWD

Wij zijn vergund om in heel Wallonië te werken. OWD erkenningsnr. CTO358/ALLCLEAVG1

9

SHELL paspoort

Alle werknemers van All Clean Milieutechniek bvba zijn in het bezit van een SHELL paspoort. Dit is hoogst uitzonderlijk voor onze branche. Wij worden hierbij gecontroleerd door een overkoepelend orgaan CBRE, dewelke toeziet op de kwaliteit bij werken aan brandstoftanks.

10

Hoeveel afval verzet All Clean Milieutechniek bvba?

All Clean heeft vorig jaar om en bij de 1800 ton afvalwater ( mengsels water / mazout / olie ) en 700 ton sedimenten en slib opgehaald, en laten verwerken.

bottom of page