top of page

Inspectie & Reiniging van olie-afscheiders 

Voor een snelle service in uw regio:

MALDEGEM 050 71 06 36

BRUSSEL 02 511 88 73

AARSCHOT 016 20 46 51 

ANTWERPEN 03 233 50 54

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Waarom uw olie-waterafscheider reinigen?

Tijdige lediging en reiniging van uw olie-waterafscheider garandeert de effectieve werking. De olie afscheider is een speciaal geconstrueerde put of een combinatie van meerdere putten, waarin het afvalwater wordt verzameld. Door stilstand kunnen de lichte delen (olie) opdrijven. Een te volle afscheidingsinstallatie verliest zijn werking of zal door het interne vlottersysteem automatisch geheel afsluiten.

Grondige reiniging van uw olie-afscheiders

Bij het periodieke onderhoud verwijderen we alle in de afscheidings- installatie verzamelde afvalstoffen. Tijdens het leegzuigen van de afscheider reinigen wij onder hoge druk. Dat is van essentieel belang voor de levensduur van de afscheider, omdat agressieve stoffen in de afscheider anders een destructieve werking hebben op de constructie en werking ervan. Na het schoonmaken zullen onze specialisten uw afscheider onderwerpen aan een grondige technische inspectie. Alle delen, zoals vlotter, vlotterzitting, scheidingswanden, coating en de in- en uitlaat constructie worden nauwkeurig geïnspecteerd. De volgende norm is op deze dienst van toepassing: NEN-EN 858-2

Industriële reiniging volgens de richtlijnen 

All Clean Milieutechniek is-gecertificeerd voor de lediging, reiniging en inspectie van uw olie waterafscheider en de bijbehorende installatie. En dat alles geheel volgens de geldende wet- en regelgeving. U kunt uw olieafscheiders laten onderhouden op afroep- en contractbasis. Op basis van het activiteitenbesluit dient de laagdikte van een olieafscheider 2x per jaar gemeten te worden. 1x per 5 jaar moet er dan wel het "5 jaarlijks onderhoud" worden uitgevoerd volgens het activiteitenbesluit (NEN-EN 858-2). Door bij het ledigen van de afscheider de dikte van de drijflaag vast te stellen, bepalen we voor u de juiste frequentie van onderhoud, binnen de toegestane wetgeving.

Transparante kosten voor reiniging

Voor onderhoud werken we volgens vaste tarieven en rekenen wij vaste prijzen aan die tevens de inzamel- en afvaladministratie- en de verwerkingskosten omvatten. Wij berekenen daarbij dus géén voorrijkosten en manuren. Bij ons worden de werkelijk ingezamelde kilogrammen olie, water en slib wat afkomstig is uit de olie-afscheider verrekend. Alle ADR/VLG voertuigen hebben een weeginstallatie. Het ingenomen olie, water en slib wordt in de eigen installatie verwerkt. Uiteraard gebeurt dit conform de huidige wet- en regelgeving waaronder het afmelden aan het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA). De werkzaamheden doen we telkens op een zeer propere, correcte en veilige manier. Bij het maken van een afspraak kan u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

all clean milieutechniek

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.

 

“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

  • Tankopslag

  • Bodemsanering

  • Grondwaterzuivering

  • Tankstations

  • Transportbedrijven

Enkele van onze referenties

bottom of page