Reiniging van waterzuiveringsinstallaties

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Waarom waterzuiveringsinstallaties reinigen?

Een goed onderhouden waterzuivering zal betere rendementen opleveren en er dus voor zorgen dat er minder verontreinigd water geloosd wordt. Om de levensduur van een waterzuiveringsinstallatie te verlengen, om de kwaliteit ervan te waarborgen, om een verstopte riolering te voorkomen én om een goede werking van de waterzuivering te garanderen: dát is waarom een waterzuiverings installatie reinigen van essentieel belang is. Daarnaast is het belangrijk de installatie regelmatig te controleren op plaatsen waar verstopping kan optreden. De grofvuilfilter dagelijks proper maken bevordert de goede werking van de daarop volgende zuiveringsinstallatie. Ook een lamellenseparator dient bijvoorbeeld regelmatig gereinigd worden.

Optimale waterzuivering

Een waterzuiveringsinstallatie zorgt ervoor dat huishoudelijk afvalwater wordt gefilterd, zoals de naam dus al doet vermoeden. De afvoer van huizen is aangesloten op de riolering en komt zo in een kleinschalige waterzuiveringsinstallatie terecht of in een grote. Zo’n installatie gaat het afvalwater zuiveren en filteren van vuil, oliën, vetten, zand en slib. Het afval wordt dan opgeslagen in een tank en zo kan het gefilterde afvalwater probleemloos in de natuur geloosd worden.

Professionele industriële reiniging

Wij zijn erkend technicus in heel België. Wij beschikken over de juiste vakmannen en het juiste gereedschap om uw waterzuiverings installatie in topvorm te houden. We verwijderen overtollig slib en zorgen voor een optimale werking. Het afval in de tank wordt naar een erkend verwerkingsstation gedaan en u ontvangt een attest om aan te tonen dat alles verloopt in overeenstemming met de milieuwetgeving.


We hebben gespecialiseerde mensen in dienst die het gehele project kunnen opvolgen en coördineren zodat u een minimale overlast en hinder heeft. We streven steeds naar een flexibele oplossing voor elke opdracht. Er wordt dan ook nauw samengewerkt met de klant om tot een perfecte oplossing te komen.

Kosten van industriële reiniging

De kostprijs van het onderhoud zal afhangen van het type van waterzuiverings installatie. De prijzen van het onderhoud worden in de mate van het mogelijke meegenomen bij de evaluatie van de zuiveringstechnieken. Dit is mede afhankelijk van de voorbehandeling (slibvang en oliewaterafscheider) en de geschikte combinatie van secundaire en tertiaire waterzuiveringstechnieken.


Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

all clean milieutechniek

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.


“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

  • Tankopslag
  • Bodemsanering
  • Grondwaterzuivering
  • Tankstations
  • Transportbedrijven