top of page

Reiniging van grondwaterzuiveringsinstallaties

Voor een snelle service in uw regio:

MALDEGEM 050 71 06 36

BRUSSEL 02 511 88 73

AARSCHOT 016 20 46 51 

ANTWERPEN 03 233 50 54

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Waarom waterzuiveringsinstallaties reinigen?

Vrijkomend grondwater tijdens bemalingen bij o.a. bouwprojecten of saneringen moet aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen voor het geloosd wordt op het riool of het open water. Hiervoor worden mobiele installaties gebruikt voor het zuiveren van water ter plaatse bij grondwatersanerings-projecten en het ontijzeren van grondwater tijdens bouwprojecten. All Clean is gespecialiseerd in het reinigen van deze grondwaterzuiveringsinstallaties.

Reinigen van actiefkoolfilters / zandfilters / harsfilters

Aangezien waterzuivering maatwerk vereist, kunnen we installaties reinigen die van verschillende technieken gebruikmaken. Zoals waterzijdige actiefkoolfilters, luchtzijdige actiefkoolfilters, zandfilters, ionenharsfilters, oliewaterafscheiders, etc…. 


Koolfiltratie wordt in beginsel als hoofdtechniek voor zuivering van verontreinigd grondwater gebruikt. Door middel van fysische adsorptie worden in het actief koolfilter verontreinigingen van organische aard uit het water verwijderd. De werking van actief kool moet worden beschermd tegen de aanwezigheid van zwevende stof en ijzer. De meest toegepaste voorbehandeling voor waterzijdig aktief kool is zandfiltratie, eventueel gecombineerd met een olie-waterafscheider.

 

Wij zorgen ervoor dat uw waterzuiveringsinstallatie continue optimaal blijft functioneren. Zo kunt u elke vorm van grondwaterverontreiniging efficiënt aanpakken.

Kosten voor reinigingswerken van waterzuiveringsinstallaties

De kosten voor het reinigen van een grondwaterzuivering zijn o.a. afhankelijk van de aard en mate van verontreiniging, de lozingseisen en het debiet. Bij standaardoplossingen stellen we een draaiboek op en weet u onmiddellijk hoeveel de werken kosten en wanneer ze uitgevoerd worden. Bij complexere problemen overleggen we intern voor een passende oplossing: altijd kosten- en tijdsefficiënt. 

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

all clean milieutechniek

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.

 

“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

  • Tankopslag

  • Bodemsanering

  • Grondwaterzuivering

  • Tankstations

  • Transportbedrijven

Enkele van onze referenties

bottom of page