top of page

Reiniging van benzinetanks

Voor een snelle service in uw regio:

MALDEGEM 050 71 06 36

BRUSSEL 02 511 88 73

AARSCHOT 016 20 46 51 

ANTWERPEN 03 233 50 54

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Snelle & grondige tankreiniging

Wilt u een brandstoftank reinigen? Vaak gebeurt dit wanneer er sprake is van een tankkeuring, productvervuiling, werkzaamheden aan of in de tank, wisseling van een product, tankonderhoud, of het opnieuw installeren van een tank. Dankzij onze activiteiten in de raffinage zijn we met zowat alle gangbare producten vertrouwd die zich in tanks en brandstofdepots kunnen bevinden: crude, zware stookolietanks, benzinetanks, etc.

Professionele reiniging van benzinetanks

Vanwege het explosiegevaar en de toxische dampen, vraagt het reinigen van benzinetanks veel meer aandacht i.v.m. veiligheid, zowel voor de personen die de reiniging uitvoeren, als voor de omgeving en het gebruikte gereedschap en materieel. 

 

De daartoe speciaal opgeleide operator daalt af in de tank, uitgerust met een volgelaatmasker voorzien van ademlucht. Daarnaast beschikken wij over eigen afdaalapparatuur dat regelmatig gekeurd wordt. Ook voor deze apparatuur gelden strenge veiligheidsnormen die wij volledig in acht nemen. Dat geeft ons de kans om tanks te reinigen van 2.500 liter tot reuze tanks met een diameter van 80 meter of meer. Om zeker te zijn dat er geen giftige gassen in de tank zitten wordt de luchtkwaliteit altijd gecontroleerd. Zo kunnen onze vakmannen op een veilige manier te werk gaan.

 

Er wordt tevens gebruik gemaakt van een speciaal uitgeruste zuigwagen voor het reinigen van benzinetanks. De gebruikte gereedschappen zijn vonkvrij. Om een ondergrondse benzinetank te kunnen reinigen dient het mangatdeksel op de tank verwijderd te worden. De tankinhoud wordt met behulp van de zuigwagen opgezogen.
 

Alle restanten worden bij elkaar geveegd en opgezogen waarna de tank d.m.v. water onder hoge druk en detergent, gereinigd wordt. Reinigingsrestanten worden afgevoerd naar een erkend verwerker. Na het droog maken van de tank wordt er gecontroleerd of er lekken zijn.

 

Naast de reiniging van de brandstoftanks zorgen we ook voor de administratieve afhandelingen, zoals een reinigingsattest en alle overige benodigde tankreinigingscertificaten.

Uw gecertificeerd specialist voor het reinigen van brandstoftanks

Bijna nergens ligt de lat zo hoog als in de raffinage industrie. Uw fabriek moet 24/7 draaien, stops en turnarounds kosten geld. 

All clean Milieutechniek is gespecialiseerd in het reinigen van benzinetanks bij tankstations en brandstofdepots. 

 

Dankzij voortdurende innovatie middels geavanceerde reinigings- en veiligheidsmiddelen staan wij borg voor een snelle en efficiënte dienstverlening. Bij het maken van een afspraak kan er u duidelijk uitgelegd worden wat de kosten zullen zijn en waar u rekening mee dient te houden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

reiniging olietanks

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.

 

“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

  • Tankopslag

  • Bodemsanering

  • Grondwaterzuivering

  • Tankstations

  • Transportbedrijven

Enkele van onze referenties

bottom of page