Reinigen en ledigen van slibputten

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Waarom slibputten reinigen?

Met een regelmatige reiniging van de slibput voorkomt u verstopping van de riolering. Slibputten assisteren bij de zuivering van afvalwater. Door het afvalwater tot rust te laten komen zullen de zware elementen (het slib) bezinken, terwijl het water naar de riolering vloeit. O.a. truck- of carwashinstallaties, garages en transportbedrijven beschikken over zo’n slibput voor het opvangen van het afvalwater na het wassen of afspuiten van voertuigen.

Grondige reiniging van de slibput

Wij zijn erkend technicus in heel België. Bij het reinigen van de verwijderen we alle verzamelde afvalstoffen uit de slibputten. Onze techniekers voeren deze werken uit met een combi hogedruk-vacuüm wagen met een vacuüm wateringpomp, een hogedrukpomp van 300 liter bij 300 bar druk en een vuilwatertank met een inhoud van 11 m3. Wij vervoeren het opgezogen afvalwater naar een erkende afvalverwerker. De norm NEN-EN 1825-2 is op deze dienst van toepassing. Vanzelfsprekend ontvangt u ook de juiste verwerkingsattesten voor de jaarlijkse meldingsplicht aan Ovam.

Transparante kosten voor slibput reinigen 

Door bij het ledigen van de slibput de dikte van de sliblaag vast te stellen, bepalen we voor u de juiste frequentie van onderhoud, zodat u kunt voldoen aan de eisen van de huidige wetgeving. U kan uiteraard ook een onderhoudscontract afsluiten. Reiniging, lediging en onderhoud van slibputten word vooraf geoffreerd en daarna zonder verrassingen gefactureerd. Ook in het aansluitend onderhoud werken we volgens vaste tarieven en rekenen wij vaste prijzen die ook de inzamel en afvaladministratie- en de verwerkingskosten omvatten. Wij berekenen daarbij géén voorrijkosten en manuren.

Wilt u uw slibputten laten ledigen, reinigen & inspecteren? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Wij bespreken uw wensen graag persoonlijk om tot een passend voorstel te komen. Heeft u liever eerst een indicatieve begroting? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

all clean milieutechniek

Tevreden klanten

Wij hebben meerdere referenties in diverse sectoren. Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort.Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.


“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Ruime ervaring in diverse sectoren

We hebben ervaring met diverse klanten in de raffinage- en saneringssector. Dat maakt dat we vertrouwd zijn met elk soort tankinhoud. Bedrijven waar wij o.a. voor werken:

  • Tankopslag
  • Bodemsanering
  • Grondwaterzuivering
  • Tankstations
  • Transportbedrijven