All Clean Milieutechniek is uw tanksanering specialist voor particulier, bedrijf of industrie

Voor een snelle service in uw regio:

 Maldegem 050 71 06 36 

 Gent 09 234 39 82

 Brussel 02 511 88 73

Aarschot 016 20 46 51 

 Antwerpen 03 233 50 54

Wat kan u van ons verwachten

24H/24H

24h/24 en 7d/7
bereikbaar

TECHNIEKER

altijd een technieker
in uw regio

GEREGISTREERD

geregistreerd bedrijf
erkend door Ovam

SERVICE

snelle service
en professionele aanpak

Dé tanksanering specialist in uw regio  

All Clean Milieutechniek werkt de klok rond, in heel België. Voor zowel industrie al particulieren. Elke dag opnieuw zetten onze integere, dynamische medewerkers zich in om voor u de juiste oplossing te vinden. Welke klus u ook voor ons in petto hebt: tanks saneren, een stookolietank neutraliseren, een mazouttank verwijderen of opvullen. En natuurlijk allemaal conform de VLAREM II-normen.

Zit er een ongebruikte mazouttank in uw bodem? Dan moet u wellicht de mazouttank verwijderen. Mogelijk moet u enkel uw mazouttank neutraliseren als u hem buiten gebruik stelt. Als het technisch niet mogelijk is om de ondergrondse opslagtank te verwijderen, wordt deze na reiniging opgevuld met een inert materiaal of een expanderende kunststof (2-component inert schuimsysteem). Wij opteren voor Copro - gekeurd zand, die onder druk in uw tank wordt geblazen om een goede vulling te bekomen.


Een stookolietank reinigen of een mazouttank opvullen is niet alleen ingewikkeld, maar ook gevaarlijk. Laat het saneren van uw tank dus over aan de erkende vakman! All Clean Milieutechniek heeft jarenlang ervaring in tanksanering en alles wat daarbij komt kijken. Ook de nodige certificaten en het juiste materiaal hebben we in huis. Zodat u zich geen seconde zorgen meer hoeft te maken over de werken en het milieu.


Wij hebben alles in eigen beheer en zijn daardoor niet afhankelijk van onderaannemers. We staan graag klaar om u vrijblijvend en eerlijk advies te geven. Wij garanderen u dat dit de basis vormt naar een geslaagde samenwerking! Wilt u meer weten? Contacteer ons gerust 

Onze klanten worden gecontroleerd door een extern controle orgaan, die nagaat of dat alles verloopt zoals het hoort. Deze mensen waren vol lof over All Clean Milieutechniek en onze professionele aanpak van werken.


“ Onder de indruk van de professionaliteit van All Clean Milieutechniek en het veilig uitvoeren van de werken aan onze brandstoftanks! ”

Wat onze klanten zeggen

Pieter

    

Super sympathieke mensen, professioneel contact. Aanrader!

Eric

    

Goed klantvriendelijk en correct bedrijf

Tevreden?

Ook tevreden van onze diensten? Laat het ons en onze klanten weten en laat een review na.

schrijf een review

Enkele van onze referenties